parallax background

Info

Jeugd- en jongerenwerk Zeewolde maakt onderdeel uit van Welzijn Zeewolde. Het zet zich in voor alle jongeren uit Zeewolde van 8 tot circa 23 jaar. Wij bieden een ontmoetingsplek in Zeewolde, hier kunnen jongeren bij elkaar komen en leeftijdsgenoten ontmoeten. Ook bieden wij laagdrempelige ondersteuning aan jongeren in hun ontwikkeling naar volwassenheid. De zoektocht naar de talenten van de jongeren en jongeren in hun kracht zetten is waar het jongerenwerk voor staat.

Activiteiten

Het Jeugd- en jongerenwerk biedt ook verschillende creatieve en sportieve activiteiten aan. We werken hierin zoveel mogelijk samen met andere organisaties in het dorp.

Lees meer

Begeleding

Ook kunnen de jongerenwerkers een rol spelen in de begeleiding en ondersteuning van de jongeren. Dit kan vanuit een hulpvraag komen, maar ook vanuit een creatief plan van de jongere. Wij kunnen deze jongeren verder helpen in bepaalde situaties waarin deze geen raad meer weet.

Lees meer

jongerencentrum de eclips

Wij bieden een ontmoetingsplek voor jongeren in Zeewolde. Hier kunnen jongeren zichzelf zijn, nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten, ontplooien en ontwikkelen.

Lees meer

jongerenwerk zeewolde

Jeugd- en jongerenwerk Zeewolde is overal te vinden. We kennen de leefwereld van jongeren door en door en zijn waar zij zijn: op straat, op school, thuis, in het jongerencentrum , op sportclubs en online.

Lees meer

meidenwerk

Ook worden er speciale dagen ingericht voor meiden. Hierin kunnen meiden elkaar ontmoeten, kan er gewerkt worden aan de empowerment en zelfvertrouwen deze doelgroep

Lees meer

online jongerwerk

De leefwereld van jongeren speelt zich voor een groot deel online af. Dus ook zijn we volop bezig met activiteiten of voor een gesprek en informatie. We verstrekken jongeren informatie door middel van onze pagina’s, maar gaan ook het gesprek met hen aan.

Lees meer

talentonwikkeling

Een van de speerpunten van het jongerenwerk Zeewolde is het ontwikkelen van haar/zijn talent van de jongere . Jeugd- en jongeren hierin uitdagen, stimuleren en begeleiden.

Lees meer

weerbaarheid

Wij vinden de weerbaarheid van jongeren erg belangrijk.Jongeren meer zelfvertrouwen geven en weerbaarder maken door middel van verschillende competenties.

Lees meer