parallax background

Lars Oostland

Ik ben Lars Oostland, jeugd- en jongerenwerker in de gemeente Zeewolde.

Sinds kort ben ik gestart met het opbouwen van het jeugd- en jongerenwerk in Zeewolde. Je kan mij tegenkomen in het jongerencentrum De Eclips, op straat of bijvoorbeeld bij jou op school. Met de opening van het jongerencentrum willen we de jeugd een plek geven waar ze bij elkaar kunnen komen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.
Door jongeren te motiveren, stimuleren en er voor hun te zijn, kan ik iets betekenen in hun leven en het verschil maken.

Andries van Essen

Mijn naam is Andries van Essen, jeugd- en jongerenwerker in Zeewolde.

Ik ben sinds afgelopen september gestart in de gemeente Zeewolde als jongerenwerker. Met de komst van het jongerenwerk in de gemeente ben ik druk met de opbouw, extra vorm en inhoud geven en organiseren van vrijetijdsbesteding. Dit doe ik het liefst met de jongeren zelf. Jongeren in hun kracht zetten, motiveren en iets betekenen in hun toekomst en de ontwikkeling. Present werken is waar ik voor sta, ik sta dus altijd voor jou klaar!
Dat is hoe ik het jongerenwerk zie en ga dat op deze manier invullen. Met dat ik in de bloei van mijn carrière sta als jongerenwerker, ga ik mijn uiterste best doen voor deze mooie jonge gemeente als young professional.